Όροι Χρήσης

Οι αναγραφόμενες τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος, περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Τρόπος αποστολής

Οι περισσότερες παραγγελίες στέλνονται με την UPS για το εξωτερικό και με την Γενική Ταχυδρομική για το εσωτερικό  . Λόγω των κανονισμών της UPS & της Γενικής τα πακέτα που ξεπερνούν ένα ορισμένο μέγεθος και βάρος πιθανώς να υπάγονται σε επιπρόσθετο κόστος αποστολής. Ορισμένα πακέτα με μεγάλες διαστάσεις πιθανώς να σταλούν με φορτηγό – μεταφορική εταιρία. Αν επιθυμείτε να λάβετε τα εμπορεύματα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές μέθοδοι αποστολής Express με επιπρόσθετο κόστος.

Κόστος Αποστολής

Επειδή το μέγεθος των προϊόντων ποικίλει θα σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος των μεταφορικών της παραγγελίας σας με email ή τηλεφωνικά .

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στην φόρμα παραγγελίας. Το e-shop της 4x4Off-Road, λειτουργεί με ασφάλεια, έχοντας εγκατεστημένο SSL certification της Thawte για το encrypted των στοιχείων σας κατά την διαδικασία της παραγγελίας (https://). Η καταχώρηση των στοιχείων σας είναι απολύτως ασφαλής.

Καθυστερήσεις παραγγελιών

Εφόσον είμαστε Διανομείς Μεγάλων Αποθηκών έχουμε τεράστιο όγκο προϊόντων . Μερικές φορές όμως μπορεί να μην έχουμε επάρκεια σε ένα είδος. Θα ενημερωθείτε αν μια παραγγελία δεν μπορεί να σταλεί εγκαίρως. Εκτός από ειδικές παραγγελίες και ορισμένες παραγγελίες που ακυρώνονται δεν θα χρεώσουμε την πιστωτική σας κάρτα για παραγγελίες που δεν έχουν αποσταλεί.

Εγγυήσεις

Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από κάποιο προϊόν μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 7 ημερών από την ημερομηνία Πώλησης για άμεση επιστροφή του ποσού που καταβλήθηκε για το προϊόν. Απλά διευκρινίζουμε ότι το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, να μην του λείπουν μέρη ή το συνοδευτικό έντυπο υλικό του κατασκευαστή. Οι επιστροφές χρημάτων δεν συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής. Σε ανταλλαγή ελαττωματικών προϊόντων, η 4x4Off-Road θα καταβάλλει τα έξοδα αποστολής μόνο για το εξερχόμενο προϊόν αντικατάστασης. Οι ειδικές παραγγελίες και τα είδη που δεν είναι σε απόθεμα απαλλάσσονται από την πολιτική αυτή και θα εκτιμώνται με ανάλογη επιβάρυνση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν πληρώνουμε τα έξοδα αποστολής που σχετίζονται με επιστροφή αγαθών.

Όλα τα ανταλλακτικά καλύπτονται μόνο από τις Εγγυήσεις του Κατασκευαστή. Η 4x4Off-Road δεν μπορεί να αναλάβει καμία ευθύνη σχετικά με την χρήση ή την εφαρμογή από τον χρήστη. Η 4x4Off-Road δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε εργασία, συμπτωματική ή άλλη σχετίζεται με κόστη για την εγκατάσταση του προϊόντος.

Έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια για την διασφάλιση της ορθότητας των πληροφοριών που περιέχονται στην ιστοσελίδα και τον κατάλογό μας. Όμως, οποιοδήποτε τυπογραφικό λάθος ή λάθος εκτύπωσης, λάθος σε τιμή ή σε τεχνικά χαρακτηριστικά (που υπόκεινται σε αλλαγή) θα διορθώνονται χωρίς πρότερη ειδοποίηση.

Όλα μας τα προϊόντα προορίζονται για εκτος δρόμου χρήση .

Εμπορικά σήματα

Με επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων. Όλα τα ονόματα των κατασκευαστών, οι αριθμοί, τα σύμβολα και οι περιγραφές χρησιμοποιούνται ως αναφορές και μόνο και δεν υποδηλώνεται ότι κανένα μέρος που αναφέρεται είναι το προϊόν των κατασκευαστών αυτών ή ότι έχει εγκριθεί από έναν από αυτούς τους κατασκευαστές.

Copyright

Το σήμα 4x4Off-Road© και τα σχετικά λογότυπα των εταιρειών αποτελούν κατατεθειμένα εμπορικά σήματα.

Όλα τα άρθρα , οι φωτογραφίες και οι μεταφράσεις άρθρων είναι κατοχυρωμένη πνευματική ιδιοκτησία της 4x4Off-Road.

Απαγορεύεται κατα οποιοδήποτε τρόπο η αναπαραγωγή ή αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους ή άρθρων ή φωτογραφιών αυτού του δικτυακού τόπου χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρείας 4x4Off-Road .

Με επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων. Όλα τα ονόματα των κατασκευαστών, οι αριθμοί, τα σύμβολα και οι περιγραφές χρησιμοποιούνται ως αναφορές και μόνο και δεν υποδηλώνεται ότι κανένα μέρος που αναφέρεται είναι το προϊόν των κατασκευαστών αυτών ή ότι έχει εγκριθεί από έναν από αυτούς τους κατασκευαστές.

Πολιτική Απορρήτου

Η 4x4Off-Road  σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και εναρμονίζετε πλήρως με τον Ελληνικό και  ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR.

Η παρούσα Δήλωση περί απορρήτου σας ενημερώνει σχετικά με τις πρακτικές που εφαρμόζουμε για την προστασία του απορρήτου και για τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας για τον τρόπο συλλογής των πληροφοριών σχετικά με εσάς και την online δραστηριότητά σας και για τον τρόπο χρήσης τους. Η παρούσα δήλωση είναι άμεσα διαθέσιμη από την κεντρική μας σελίδα https:/4x4offroad.gr/ και στο κάτω μέρος κάθε σελίδας του web site της 4x4Off-Road.

Κατά την ανάπτυξη των πολιτικών και των προτύπων περί απορρήτου της 4x4Off-Road , τηρούμε και λαμβάνουμε υπόψη όλες τις βασικές αρχές και τα πλαίσια παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των κατευθυντήριων γραμμών του ΟΟΣΑ για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τη διασυνοριακή ροή, της οδηγίας της ΕΕ 95/46/ΕΚ, του πλαισίου περί απορρήτου της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού και του ψηφίσματος της Μαδρίτης για τα διεθνή πρότυπα περί απορρήτου.

Η 4x4Off-Road έχει επίσης καθιερώσει ένα σύνολο δεσμευτικών εταιρικών κανόνων , οι οποίοι έχουν εγκριθεί από όλες τις ρυθμιστικές αρχές προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Οι κανόνες  διασφαλίζουν την κατάλληλη προστασία των προσωπικών δεδομένων των καλυπτόμενων ατόμων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο κατά την επεξεργασία τους από οποιαδήποτε από τις οντότητες της 4x4Off-Road.

H 4x4Off-Road  δεσμεύεται για την επίλυση των καταγγελιών που σχετίζονται με το απόρρητο και τη συλλογή ή χρήση προσωπικών πληροφοριών. Η 4x4Off-Road  δεσμεύεται περαιτέρω να αναφέρει τυχόν ανεπίλυτες καταγγελίες περί απορρήτου από πολίτες ή κατοίκους της ΕΕ σχετικά με μεταφορές των προσωπικών τους δεδομένων στο πλαίσιο των αρχών  σε ανεξάρτητο μηχανισμό επίλυσης διαφωνιών.

Η 4x4Off-Road συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών της, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Ο διαχειριστής μπορεί να χρησιμοποιεί τα στοιχεία αυτά για ενημερωτικούς σκοπούς ή για να προβαίνει σε προτάσεις νέων προσφορών, εκτός αν ο τελευταίος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δε θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως μεταφέρει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών της σε τρίτους, που δε σχετίζονται με την 4x4Off-Road , χωρίς τη συγκατάθεσή του επισκέπτη/ χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Αντικείμενο της παρούσας δήλωσης περί απορρήτου

Η 4x4Off-Road είναι ένας οργανισμός, με νομικές οντότητες, επιχειρηματικές διαδικασίες, δομές διαχείρισης και τεχνικά συστήματα που υπερβαίνουν τα σύνορα χωρών. Η παρούσα δήλωση περί απορρήτου ισχύει για όλες τις τοποθεσίες Web, τους τομείς, τις υπηρεσίες, τις εφαρμογές και τα προϊόντα που ανήκουν στην 4x4Off-Road , με την εξαίρεση ότι μια πολιτική ή δήλωση περί απορρήτου που αφορά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, προϊόν ή υπηρεσία της 4x4Off-Road ενδέχεται να υπερισχύει έναντι της παρούσας δήλωσης περί απορρήτου ή να λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς αυτήν.

Συνδέσεις σε τοποθεσίες Web που δεν ανήκουν στην 4x4Off-Road

Οι τοποθεσίες ή υπηρεσίες της 4x4Off-Road ενδέχεται να παρέχουν συνδέσεις προς εφαρμογές, προϊόντα, υπηρεσίες ή τοποθεσίες Web τρίτων για δική σας εξυπηρέτηση και πληροφόρηση. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτές τις συνδέσεις, δεν θα βρίσκεστε πλέον στην τοποθεσία Web της 4x4Off-Road. Η 4x4Off-Road δεν ελέγχει αυτές τις τοποθεσίες τρίτων ή τις πρακτικές τους περί απορρήτου, οι οποίες ενδέχεται να διαφέρουν από τις πρακτικές της 4x4Off-Road. Δεν υποστηρίζουμε και δεν παρέχουμε καμία διαβεβαίωση σε ότι αφορά τις τοποθεσίες τρίτων. Τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να γνωστοποιήσετε ή που συλλέγονται από αυτά τα τρίτα μέρη δεν καλύπτονται από τη δήλωση περί απορρήτου της 4x4Off-Road. Συνιστούμε να διαβάζετε την πολιτική περί απορρήτου κάθε τοποθεσίας με την οποία αλληλεπιδράτε, πριν επιτρέψετε τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών.

Ενδέχεται η 4x4Off-Road να σας αποστείλει ενημερωτικό ηλεκτρονικό ή έντυπο ταχυδρομείο περιεχόμενο που αντιστοιχεί στη ειδικότητα σας και επίσης να παρέχουμε δυνατότητες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε πληροφορίες στα κοινωνικά σας δίκτυα και να αλληλεπιδράτε με την 4x4Off-Road σε διάφορες τοποθεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η χρήση αυτών των δυνατοτήτων ενδέχεται να οδηγήσει στη συλλογή ή την κοινή χρήση πληροφοριών σχετικά με εσάς, ανάλογα με τη δυνατότητα. Σας συνιστούμε να ελέγχετε τις πολιτικές και τις ρυθμίσεις απορρήτου στις τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης με τις οποίες αλληλεπιδράτε, ώστε να είστε βέβαιοι ότι κατανοείτε ποιες πληροφορίες ενδέχεται να συλλεχθούν, να χρησιμοποιηθούν και να γνωστοποιηθούν από αυτές τις τοποθεσίες.

Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Η 4x4Off-Road συλλέγει, εξάγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες προκειμένου να σας εξυπηρετεί καλύτερα και να εξατομικεύει την εμπειρία και την αλληλεπίδρασή σας με την Εταιρεία. Αυτή η συλλογή γίνεται κατόπιν κατάλληλης ειδοποίησης και εξασφάλισης της δικής σας συναίνεσης και με τις απαραίτητες διαδικασίες των αρχών προστασίας δεδομένων, όπου απαιτείται.

Η 4x4Off-Road ενδέχεται να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από εσάς για την ολοκλήρωση διαφόρων συναλλαγών, όπως:

  • παραγγελίες προϊόντων ή υπηρεσιών, ενεργοποιήσεις και εγγραφές
  • δημιουργία προφίλ και επαλήθευση χρήστη
  • αιτήματα για πληροφορίες
  • συνδρομές σε υπηρεσίες μάρκετινγκ ή υποστήριξης
  • συμμετοχές σε διαγωνισμούς ή έρευνες

Στους τύπους προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε ενδέχεται να περιλαμβάνονται:

στοιχεία επικοινωνίας, όπως το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, άλλες μοναδικές πληροφορίες, όπως αναγνωριστικά χρήστη και κωδικοί πρόσβασης, προτιμήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες, προτιμήσεις επικοινωνίας, ενδέχεται να παρέχονται στην 4x4Off-Road τα εταιρικά στοιχεία επικοινωνίας σας από μια καθορισμένη οντότητα εντός της επιχείρησής ή της Εταιρείας σας (όπως ένα μέλος του τμήματος IT).  Εάν δημοσιεύετε, σχολιάζετε, εκφράζετε ενδιαφέρον ή παράπονα ή μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, σε οποιοδήποτε δημόσιο φόρουμ σε μια τοποθεσία της 4x4Off-Road, κοινωνικό δίκτυο, ιστολόγιο ή άλλο φόρουμ τέτοιου είδους, πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία υποβάλλετε ενδέχεται να αναγνωστεί, θεαθεί, συλλεχθεί ή χρησιμοποιηθεί από άλλους χρήστες αυτών των φόρουμ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μαζί σας, την αποστολή αυτόκλητων μηνυμάτων ή για σκοπούς που δεν ελέγχονται ούτε από εσάς ούτε από την 4x4Off-Road. Η 4x4Off-Road δεν φέρει ευθύνη για τις προσωπικές πληροφορίες που επιλέγετε να υποβάλλετε σε τέτοια φόρουμ.

Εκτός από τις πληροφορίες που παρέχετε, η 4x4Off-Road ενδέχεται επίσης να συλλέξει πληροφορίες κατά την επίσκεψή σας σε μια τοποθεσία Web της 4x4Off-Road, σε μια εφαρμογή που παρέχεται μέσω Web ή σε μια τοποθεσία Web που “υποστηρίζεται από” άλλη Εταιρεία εκ μέρους της 4x4Off-Road, μέσω των εργαλείων αυτόματης συλλογής δεδομένων, που περιλαμβάνουν προειδοποιητικά σήματα Web, cookie και ενσωματωμένες συνδέσεις Web. Αυτά τα εργαλεία συλλέγουν συγκεκριμένες πληροφορίες κίνησης που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε σε μια τοποθεσία Web, όπως τον τύπο και τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, τους χρόνους πρόσβασης και τη διεύθυνση της τοποθεσίας Web από όπου μεταβήκατε. Ενδέχεται να συλλέξουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP), το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής σας, τη συμπεριφορά μεταβίβασής σας μέσω συνδέσεων (δηλαδή, τις σελίδες που βλέπετε, τις συνδέσεις που ακολουθείτε και άλλες ενέργειες που κάνετε σε σχέση με τις τοποθεσίες Web της 4x4Off-Road ή τις υποστηριζόμενες τοποθεσίες Web), καθώς και πληροφορίες προϊόντων. Η 4x4Off-Road ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσει ορισμένα από τα εργαλεία αυτόματης συλλογής δεδομένων για συγκεκριμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δελτία επικοινωνίας που αποστέλλει και επομένως ενδέχεται να συλλέξει πληροφορίες χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία όταν ανοίγετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κάνετε κλικ σε σύνδεση που περιέχεται σε αυτό. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την ενότητα πώς η 4x4Off-Road χρησιμοποιεί τα εργαλεία αυτόματης συλλογής δεδομένων.

Πολιτική Cookies

Το “cookie” είναι ένα μικρό αρχείο δεδομένων που μεταφέρεται από μια ιστοσελίδα στον υπολογιστή σας. H 4x4Off-Road και οι συνεργαζόμενες υπηρεσίες μας αποστέλλουν cookies όταν περιηγήστε στην ιστοσελίδα μας. Με την αποδοχή των cookies μας δίνετε πρόσβαση σε πληροφορίες για το πως χρησιμοιποιείτε την ιστοσελίδα μας, οι οποίες ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από εμάς ή/και συνεργάτες μας, ανώνυμα για να προσωποποιήσουμε την περιήγηση σας.

Οι δύο(2) τύποι cookies που χρησιμοποιούμε είναι:
-Session cookies: δεν παραμένουν στον υπολογιστή σας μετά το κλείσιμο του φυλλομετρητή
-Persistent cookies: Παραμένουν στον υπολογιστή σας έως ότου τα διαγράψετε ή λήξουν.

Οι περισσότεροι browser (φυλλομετρητές) αποδέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά μπορείτε να τα αρνηθείτε παραμετροποιόντας τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας.


Accept

Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Κάνετε κλικ για περισσότερες πληροφορίες.